Bedrijfspand opening van Mensen in Bedrijf

admin
Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfspand opening van Mensen in Bedrijf

Een nieuw onderkomen van uw bedrijf verdient aandacht en niets is leuker om dit samen met uw leveranciers, samenwerkingspartners en klanten te vieren. Er wordt aandacht en tijd in gestopt en als bedrijf wilt u hier natuurlijk mooie foto’s van daarom laat u het vastleggen door een fotograaf. Met dit waardevolle beeldmateriaal kunt u het nieuwe pand en de locatie wereldkundig maken. Hieronder een fotoreportage van het openingsfeest van het bedrijfspand van Mensen in Bedrijf. Mensen in Bedrijf is specialist in teamontwikkeling en samenwerking.

bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (1) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (2) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (3) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (4a) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (6) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (7) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (8) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (9) bedrijfsfotografie opening bedrijfspand (10) 

Het is tijdens een bedrijfsevent zoals een opening leuk om een actief programma te hebben. Iets ludieks wat mensen een beetje uit hun comfort zone haalt. Uiteraard ging het bij Mensen in Bedrijf hand in hand met samenwerken. Met zijn allen in korte tijd een gaaf stukje muziek in elkaar zetten. Zo hebben mensen die elkaar niet kennen meteen een leuk onderwerp om met elkaar over te praten en blijft een opening iedereen bij en wordt er over gepraat.