Familie- en gezinsfotografie

Familiefotografie

Zin in een leuke spontane fotoshoot van uw gezin of familie? Samen gezellig op de foto voor een waardevolle blijvende herinnering.

We kunnen lekker naar buiten om de foto’s te maken. Denk hierbij aan het bos of het strand maar ook een weiland of een speeltuin zijn leuke opties.
Werkt het weer niet mee? Dan kunnen we uitwijken naar een binnenlocatie zoals een fabriekshal, een bijzonder gebouw of oud station. Maar ik beschik ook over een fotostudio. Dus mogelijkheden genoeg.

 

Onze ouders wilden we voor hun 40 jarig huwelijk verrassen met een bijzonder cadeau. Het is dan altijd lastig om iets te vinden, wat past bij zo’n bijzondere gelegenheid.We kwamen op het idee om een foto te laten maken van ons gezin. Dit is een uniek cadeau en een mooie herinnering voor later.
Echter we wilden geen stijve groepsfoto waarbij we allemaal netjes op een rij in een studio zouden worden gepositioneerd. Toevallig zag ik het kaartje van Marlies. De foto’s op de website spraken ons aan.
Originele, ongedwongen, heldere foto’s en geen standaard werk.
Gelukkig reageerde zij enthousiast op ons verzoek. We wilden namelijk de foto’s laten maken op het land van mijn ouders en het liefste ook nog inclusief dieren. Dit was geen probleem. Een afspraak was snel gemaakt, dankzij de flexibele opstelling van Marlies. Ondanks het feit, dat dit voor ons best lastig was met mensen die wisselende werktijden hebben.
Vooraf hadden we contact over welke wensen wij hadden als familie wat betreft de fotoreportage en vandaaruit kregen we een prijs, zodat het voor ons helder was wat wij konden verwachten.
Dat was erg prettig. Marlies stelt tijdens het maken van de foto’s iedereen op z’n gemak, door haar positieve, nuchtere en spontane houding naar ons toe lukte het goed om de foto’s te maken.
Ze neemt de tijd voor het maken van de foto’s, heeft oog voor detail, staat open voor eigen ideeen en inbreng. Het leek ons best een uitdaging om een hele familie, inclusief 4 kinderen, 2 paarden en een hond op de foto te krijgen, maar het verliep allemaal soepel. Met humor kon ze de aandacht van de kinderen blijven trekken.
Wij zijn super blij, dat wij toevallig Marlies hebben ontdekt en wij kunnen haar dan ook zeker aanraden als fotografe.
Wij willen haar bedanken voor haar inzet en de mooie foto’s die daaruit zijn ontstaan.

Astrid Twisk-Hes , Familie portret