Kinderfotografie

 

Kinderfotografie

Kind zijn is fantastisch en dat willen we terug zien op de foto. Ik wil ze op de foto zetten zoals ze zijn en in hun kracht. Niet geforceerd maar speels met plezier en lekker spontaan. Door de spelletjes die we spelen creëren we mooie momenten die resulteren in prachtige kinderfotografie. Kinderen vinden de fotosessie eigenlijk altijd leuk en ook de ouders vinden het fijn dat dit tijdens de fotoshoot zo relaxt gaat. De speelse sfeer zie je duidelijk terug op de foto’s.

Ik ben dol op kinderen en ben moeder van drie bengels, dus ik weet dat kinderen zijn zoals ze zijn. Daarom plan ik ruim tijd in voor kinderfotografie zodat kinderen kunnen wennen aan de lens. Niks is mij vreemd.

Ik heb een workshop BELOVED gevolgd waar ik veel gebruik van maak tijdens de shoot Kinderfotografie. Tijdens deze workshop heb ik geleerd om met de Beloved techniek van een fotosessie een belevenis te maken. Met leuke opdrachtjes worden mooie scenes gecreëerd die prachtige beelden opleveren.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord en vertel met plezier hoe een fotosessie bij mij verloopt. Aan de bovenkant van deze pagina vind je mijn emailadres en telefoonnummer.