Tarieven en informatie

Wat leuk dat je even komt kijken op mijn site. Het is mijn passie om iemands persoonlijkheid visueel vast te leggen. Ik hou van menselijk contact en de interactie tussen mensen. Dit wil ik graag zo puur mogelijk fotograferen.

Na mijn opleiding aan de Fotovakschool heb ik mij gespecialiseerd in twee soorten fotografie, namelijk familiefotografie zoals trouwreportages, familie portretten, gezin documentaires en newborn fotografie en bedrijfsfotografie en dan met name portretfotografie.

Mijn enthousiasme voor bedrijfsfotografie komt voort uit mijn marketing achtergrond. Ik heb jarenlang als B2B marketingcoördinator gewerkt. Hierdoor weet ik de juiste link te leggen om een bedrijf visueel in beeld te brengen.

Trouwreportages maken vind ik heel bijzonder om te doen en ik kan hier helemaal in opgaan. De emotie en blijdschap die deze bijzondere dag losmaakt vastleggen, geeft een enorme kick.

Voor portretten kan je ook bij mij terecht. Een goed portret geeft het karakter van de geportretteerde op een natuurlijke ongedwongen manier weer. Dat maakt het zo interessant. Of dit nu portretten van kinderen, pubers, volwassenen of ouderen zijn. Iedereen heeft iets duidelijk herkenbaars en eigens, en dat vastleggen is wat dit vak zo mooi maakt.

Met kinderen werken geeft mij veel plezier. Ik hou van hun onvoorspelbare karakter en ik vind het heel mooi om ze in hun spel te vangen zonder ze al teveel te regisseren. Het werkt heel goed om ze in een speeltuin, op het strand of in het bos te fotograferen. Je krijgt dan hele pure plaatjes. Uiteraard heb ik ook de beschikking over een fotostudio. Natuurlijk leg ik ook hier het kind zoveel mogelijk in zijn eigen spel vast.

Een prachtig product dat ik aanbiedt zijn de day in the life reportages van gezinnen. Een gezin wordt een dag of dagdeel gevolgd en er wordt puur vastgelegd hoe het in dat gezin aan toe gaat. Denk aan de verzorgende taken zoals aankleden, verschonen, eten geven, in bad doen, boekje voorlezen, door het bos wandelen, samen een spelletje doen, samen muffins bakken, voetballen met elkaar. Een prachtig aandenken voor het hele gezin.

Jaarlijks investeer ik veel tijd in het volgen van workshops en cursussen. Zo heb ik een workshop Moment Design, familie documentaire fotografie, flits cursussen, bruidsfotografie workshops en nog veel meer gevolgd.

Bel eens voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
Tot ziens voor de lens van mijn camera!

Groetjes,

Marlies