Familie- en gezinsfotografie

Willen jullie met je gezin op de foto zoals jullie nu zijn? Een waardevol document voor nu maar vooral ook voor later. Houden jullie van pure en spontane foto’s dan hebben jullie je fotograaf gevonden. Samen maken we er een hele leuke ervaring van voor het hele gezin. Niet stijf poseren, maar lekker spelenderwijs. We gaan voor die echte foto’s waarop jullie staan zoals jullie zijn. Om dit te bereiken geef ik jullie kleine grappige opdrachtjes waardoor jullie met elkaar bezig zijn en ik mooie plaatjes kan schieten. Heel ontspannen, we nemen de tijd, als we meer tijd nodig hebben dan nemen we die.

Bij de gezinsfoto sessie maken we foto’s van jullie met zijn allen, van de kinderen apart, de kinderen samen, papa en mama met elkaar in verschillende opstellingen en op verschillende plekken. Bij de familie fotografie sessie maken we foto’s van jullie met zijn allen bij elkaar, van de gezinnen apart, van de kinderen apart, de kleinkinderen, opa en oma samen en met hun eigen kinderen en kleinkinderen.

De locatie is belangrijk. Het is leuk om hiervoor een plek te nemen waar jullie iets mee hebben. Dit kan thuis zijn, op de boerderij maar ook het strand of bos. Er is van alles mogelijk. Tevens beschik ik over een studio dus ook dit behoort tot de mogelijkheden. De keuze is aan jullie.

De gezinsreportage is een documentaire gemaakt van een hele gewone dag in jullie gezinsleven maar daardoor des te waardevol en juist heel bijzonder. Want maak je wel eens foto’s van hoe het er bij jullie dagelijks aan toe gaat? Vaak worden er van feestjes of uitzonderlijkheden foto’s gemaakt maar niet van een hele ochtend, middag of dag in het leven. De hele gewone dagelijkse dingen als ontbijten, badderen, voorlezen, spelletje spelen, voetballen, hond uitlaten etc. Jullie mooie gezinsleven prachtig in beeld gebracht.

Voorbeelden van familieportretten

We zijn echt verrast, wat een mooie foto’s, en was ook verrast hoe ik er zelf op stond, erg mooi.We zijn er super blij mee, en we krijgen ook hele leuke reactie’s van familie, vrienden enz. Ook fijn dat je Nick zo op zijn gemak stelde, dat was echt super, en het resultaat was toch, dat die leuk en ontspannen op de foto’s stond. Elke dag genieten we ervan, heel erg bedankt.
Riet en Cees, familieportret